2024. március 29. - Auguszta

Új járatokat is indít a BKV

Új buszjáratok indítását és vonalhosszabbításokat is tartalmaz a paraméterkönyv tervezete, amelyet május 28-án tárgyal a főváros városüzemeltetési bizottsága - közölte a BKV csütörtökön az MTI-vel.
2008. május 22. csütörtök 17:03 - Hírextra
Az összmenetrendben rögzített elképzelések szerint a XXII. kerületben új autóbuszjáratok indulhatnak. Ezek elérik majd a Háros utcát, a Mustár utcát, a Vincellér utcát, a Bartók Béla utat és a Panoráma utat - áll a közleményben.

Pozitív fejlesztések várhatóak a III., a IV., valamint a XVII. kerületekben is. A III. kerületben például vonalhosszabbítások elvégzésével a 34-es autóbusz az Árpád híd metróállomásig közlekedne, a 42-es busz Békásmegyer, Újmegyeri térig járna, a Békás-busz pedig elérheti a Batthyány teret.

A IV. kerületben a 30-as autóbusz meghosszabbítva Káposztásmegyer, Mogyoródi-patakig közlekedhet, a XVII. kerületben pedig több járat meghosszabbításával, összevonásával a kerület legtöbb megállójából átszállás nélkül elérhető lehet a 2-es vagy a 3-as metró - olvasható a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását