2024. április 28. - Valéria

Teniszistenek jönnek Pestre

Várhatóan John McEnroe, Björn Borg vagy Goran Ivanisevic is pályára lép a budapesti Papp László Sportarénában október 9-12-én sorra kerülő Tennis Classics Budapest elnevezésű tornán, amely a Black Rock Tour of Champions következő állomása lesz.
2008. május 22. csütörtök 16:53 - Hírextra
Amint az eseményt felvezető sajtóbeszélgetésen elhangzott: a 13 viadalból álló sorozat az elmúlt években olyan komoly érdeklődést és sikert aratott, hogy nézettsége, látogatottsága vetekszik a hagyományos profi (ATP) tornákkal. Ehhez szükséges volt, hogy a szervezők garantálják a lehető legszínvonalasabb mezőnyt, melyet a versenyszabályok kialakításánál figyelembe is vettek.

A Black Rock Tour Of Champions sorozatban kizárólag azok az egykori profik vehetnek részt, akik egyesben Grand Slam-döntőt játszottak, Davis Kupa-győztes csapat aktív tagjai, vagy pedig világelsők voltak egyesben vagy párosban.

Ennek a szigorú és profi rendszernek köszönhető, hogy a budapesti tornán a tenisztörténelem legjelentősebb képviselői vesznek részt: John McEnroe, Björn Borg, Pat Cash, Guillermo Vilas, Henri Leconte, Sergi Bruguera, Thomas Muster és Goran Ivanisevic.

A Tennis Classics Budapest versenyigazgatója, Taróczy Balázs nem feledkezett meg a tornában rejlő karitatív lehetőségekről sem:

"Célunk volt, hogy valamilyen módon kihasználjuk a verseny iránti érdeklődést nemes célokra is. Éppen ezért esett a választásunk a Paul Newman alapította alapítvány, a Hole in the Wall magyarországi képviseletére, a Bátor Tábor-ra, amely minden egyes értékesített VIP páholy után 100 000 forintot kap."

Az eseményre a jegyek elővételben kaphatóak a helyszínen, a Ticket Express irodáiban országszerte, valamint a jegyiroda internetes honlapján (www.ticketexpressz.hu) is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását