2024. április 25. - Márk

Szeptemberben szavazhatunk

Várhatóan nyár közepén kitűzheti a népszavazás időpontját Sólyom László köztársasági elnök, addig az esetleges alkotmánybírósági jogorvoslat is lezárul - írta a Népszava csütörtökön.
2008. május 22. csütörtök 08:27 - Hírextra

Az Albert-házaspár által kezdeményezett népszavazás legvalószínűbb időpontja a lap szerint szeptember 7-e, vagy 14-e lehet, ha az államfő tartja magát ahhoz a gyakorlathoz, hogy a választási, illetve a népszavazási időpontokat a lehető legkorábbra tűzi ki.

A parlament referendumot elrendelő döntése ellen kifogást lehet benyújtani az Alkotmánybírósághoz - emlékeztet a lap, utalva arra, hogy a korábbi gyakorlatok alapján biztosan lesz is olyan magánszemély, aki ezt megteszi.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ozmium
2008. május 22. 11:11
Hü-ha! Akkor igencsak igyekeznie kellesz a Köztársasági Elnök Úrnak, nem térhet be mindenféle vulkánba, meg vidámparkba, mert lekésik a választásokkal kapcsolatos népünnepélyekről, kirakodóvásárokról.
Arról nem is beszélve addigra elvirít a radarállomás. Willy Fog meg röhöghet a markába, hiszen Ö csak 80 nap alatt kerülte körbe a földet.
Elnök Úr, ha már arra jár, elhozhatná, a hazánk fiainak a szavazatát is, a költségeket majd elszámoljuk valahogyan.
Ja majd elfeledtem, csókoltatja a Kumin Ferkó, itthon minden rendben, a Názával megkezdte a tárgyalásokat, de a mars, forintért nem fog menni.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását