2024. március 29. - Auguszta

Stranddá válik a Műjégpálya

A városi napozás világrekordjának megdöntésére várják a napfürdőzőket május 24-én, szombaton a budapesti Városligetbe, az aznapra stranddá alakított Műjégpályára.
2008. május 22. csütörtök 18:23 - Hírextra
Ahhoz, hogy valóban egy vízparti hangulatot idéző napozóterületté váljon a Műjégpálya, 180 köbméter homokra és 4300 négyzetméter élőfűre van szükség. A füvet csütörtökön kezdték el lerakni, a homokos részt már szerdán elkészítették. Pénteken szállítják az eszközöket, napozóágyat és állítják össze a mászófalat, a száraz korcsolyapályát - mondta az MTI-nek Sütő Tamás szervező.

A három nap alatt 260 ember dolgozik azon, hogy stranddá váljon a Műjégpálya.

A rendezvényt szervező IBUSZ Utazási Irodák Kft. a tavaly Ausztráliában felállított városi napozás világrekordját szeretné megdönteni, akkor 1010 ember napozott fürdőruhában egy helyen.

A szombati ingyenes eseményen remélhetően ennél többen lesznek és sikerül megdönteni a világrekordot.

A szervezők gondoltak az UV-sugárzás veszélyeire is, ezért a kísérlet - a sugárzás szempontjából kritikus időszak után - 15 órakor kezdődik, sőt még ingyen naptejet is osztogatnak. Az 50 legszerencsésebb résztvevő pedig elutazhat partnerével Korfura, ahol nyolc napig folytathatja a napozást. Ehhez nem kell mást tenni, mint a bejáratnál regisztrálni. A nyerteseket Debreceni Zita, Zimány Linda és Dukai Regina sorsolja majd ki.

A rekordkísérlet mellett számos program, úgy mint strandlabdarúgó mérkőzés, Norbi és Réka beach aerobic show, valamint Anselmo Crew, United és Ladánybene koncert is várja az érdeklődőket. Továbbá lesz még strandfoci, strandröplabda, nyári korcsolyapálya, gördeszkapálya, mászófal, gumiasztal, fejlesztő- és logikai játék is. A napfürdőparty házigazdája Bagi Iván és Nacsa Olivér, személyük biztosíték a jó hangulatra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását