2024. április 20. - Tivadar

Nyugodt éjszaka követte a döntőt

Incidensek nélkül telt Moszkvában a Bajnokok Ligájának döntőjét követő éjszaka; beszámolók szerint az angol szurkolók ezrei nyugodt körülmények között, házigazdáikat dicsérve repültek el az orosz fővárosból.
2008. május 22. csütörtök 10:07 - Hírextra

A mérkőzést követően, amelyet a Manchester United 11-esekkel nyert meg a Chelsea ellen, a két csapat Nagy-Britanniából érkezett szurkolótáborát - összesen mintegy 30 ezer főt - a rendőri erők egymástól elkülönítve kikísérték a Luzsnyiki stadionból. Az ott várakozó buszokkal egyből az orosz főváros három repülőterére vitték őket, ahonnan charterjárataikkal hazaindultak.

"A többiek szállodáikba mentek, vagy bárokban és éttermekben pihenik ki az izgalmakat. Mindenütt nyugalom van" - közölte még az éjszaka a rendőrség egyik képviselője, aki szerint a BL-döntő mintegy 13 ezer vendége töltötte az éjszakát az orosz fővárosban.

- Semmilyen, a brit szurkolókkal összefüggő incidensről nem érkezett jelentés - közölte reggel Jevgenyij Gilgyejev, a moszkvai rendőrség helyettes vezetője.

A Manchester United a rendes játékidő 1-1-es döntetlenje és a hosszabbítás után 6-5 arányban tizenegyesekkel győzte le a Chelsea-t.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását