2024. április 19. - Emma

Jó a magyar élelmiszerbiztonság

Magyarországon az élelmiszerek előállítása biztonságos, a fogyasztók jó minőségű árut kapnak - mondta Süth Miklós országos főállatorvos, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium (FVM) szakállamtitkára az Élelmiszerbiztonság a XXI. században címm
2008. május 22. csütörtök 15:10 - Hírextra
Hozzátette: a jó élelmiszer-biztonsághoz megfelelő tudományos szakmai hátteret ad a kiváló nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal(MÉHiB), amelynek munkájára a jövőben is szükség lesz az egységes élelmiszer-biztonsági rendszerben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását