2024. április 28. - Valéria

Demszky: Orbán semmit sem tanult

Az Index mai tudósítása szerint Orbán Viktor hosszú évek után ismét megszólalt a 4-es metró ügyében. Bár nyilatkozatát nem a nyilvánosságnak szánta, egyértelművé tette, hogy hatalomra kerülése után ismét a metróberuházás leállítását tervezi.
2008. május 22. csütörtök 18:29 - Hírextra

A Fidesz elnökének nyilatkozata nem lepett meg. Készíthet pártja akárhány Budapest-koncepciót benne a 4-es metróval, megszavazhatja a Fidesz fővárosi frakciója kéttucatszor a metróépítést, és megpróbálhatják akármilyen eszközzel feledtetni 1998-2002 közötti politikájukat, ha eközben Orbán Viktor egy szemernyit sem változott. Ma ismét kiderült, egy új Fidesz-kormány ugyanott folytatná, ahol az előző abbahagyta: Budapest büntetésével, a főváros pénzügyi ellehetetlenítésével és az Orbán Viktor által engesztelhetetlenül gyűlölt metróépítés leállításával.

Orbán nyolc év alatt semmit sem tanult és semmit sem felejtett. A budapestiek viszont megtanulták, milyen a Fidesz valódi Budapest-politikája, - és ők sem felejtenek.

Demszky Gábor

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását