2024. április 20. - Tivadar

Az iskolában vették őrizetbe a zsaroló diákokat

Az iskolában vették őrizetbe azt a két 15 éves fiút, akik tavaly ősz óta zsarolták osztálytársukat - erősítette meg szerdán az MTI információját a Zala megyei Bázakerettye általános iskolájának igazgatója.
2008. május 21. szerda 16:00 - Hírextra
Tüske Józsefné elmondta: még hétfőn vitték el az iskolából a rendőrök két tanulójukat, s ők csak akkor szereztek tudomást arról, hogy a diákok mit is tettek. Hozzátette, hogy ő maga is tanít az őrizetbe vett fiúk osztályában, de kollégáival együtt nem tudták, hogy a fiúk hónapok óta zsarolták osztálytársukat, aki ezt végül a szüleinek árulta el.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensének keddi tájékoztatása szerint a fiatalok tavaly október óta veréssel fenyegetőzve több alkalommal is pénzt követeltek iskolatársuktól, akitől alkalmanként így 5-10 ezer forinthoz jutottak hozzá.

Csizmazia Péter pontosan nem határozta meg a települést, csak annyit közölt, hogy egy Nagykanizsa térségében lévő általános iskolában történt az eset, és az őrizetbe vett fiatalkorúak ellen zsarolás miatt büntetőeljárást indítottak.

Az MTI szerdán úgy értesült: a rendőrség nem kezdeményezte a 15 éves zsarolók előzetes letartóztatásba helyezését, így őket a nap folyamán szabadlábra helyezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását