2024. április 29. - Péter

Hármasgyilkosság - összefoglaló

Három holttestet találtak egy makói családi házban, az elsődleges adatok szerint erőszakos bűncselekmény áldozatai lettek. A rendőrség még vasárnap elfogta a makói hármasgyilkosság feltételezett elkövetőjét, aki részleges beismerő vallomást tett - tájékoz
2008. május 19. hétfő 07:16 - Hírextra

A bűncselekmény gyanúsítottja az egyik áldozat ismerőse, egy 26 éves makói férfi - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A fiatalembert vasárnap kora délután, a holttestek megtalálását követő huszonnégy órán belül fogták el Szegeden. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részben beismerő vallomást tett, a rendőrség őrizetbe vette, és több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene - közölte Szenti Szabolcs.

Az esettel összefüggésben a rendőrség keresett egy személygépkocsit, a jármű körözését azonban visszavonták, mivel azt időközben sikerült megtalálni - tette hozzá.

A holttesteket az áldozatok egyik hozzátartozója találta meg, a bejelentés szombaton este, fél kilenc körül érkezett a rendőrséghez. Helyszíneléskor két nő és egy fiatalabb férfi holttestére találtak rá, az elhunytakon szúrt és vágott sérülések voltak.

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka egyfolytában helyszíneltek a rendőrök, ott volt a megyei főkapitányság bűnügyi igazgatója is. A nyomok rögzítése csaknem tizenhat órán keresztül zajlott, és vasárnap a déli órákban fejeződött be.

Az MTI tudósítója látta, ahogy a rendőrök nyomokat rögzítettek a ház előtt, amelyben megtalálták a holttesteket, de még az utcában, 100 méterre a helyszíntől is. A nyomok között volt vérszennyeződés, melyből DNS-mintát próbálnak nyerni a szakemberek.

A távirati iroda tudósítójának a szomszédok arról beszéltek, hogy az áldozatok közül a 78 esztendős nő a 21 éves lány nagymamája volt, a férfi pedig egy helybéli orvos fia, és az unoka udvarlója.

A fiatalok között évek óta kiegyensúlyozott, jó kapcsolat volt - állították egybehangzóan a szomszédok, akik nem hallottak semmi különös zajt szombat este, amikor a bűncselekmény feltételezhetően történt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását