2024. május 6. - Ivett, Frida

Együtt a Koeman-csapat, délután az első edzés

Délelőtt a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában találkozott a görögök elleni premierjére készülő új szövetségi kapitány, Erwin Koeman legénységének 14 tagja.
2008. május 19. hétfő 15:37 - Hírextra
A korábban meghirdetett bő keretből Juhász Roland és Dárdai Pál a gödi edzőtáborban csatlakozott társaihoz, míg Vadócz Krisztián, Hajnal Tamás, Lőw Zsolt és Szélesi Zoltán este érkezik. Hiányzik még Vaskó Tamás is, aki klubcsapatával, a Bristol Cityvel harcban áll a Premier League-be kerülésért, a sorsdöntő meccsüket szombaton játsszák a Wembleyben. A kapusok között számításba vett Sebők Zsoltot szintén nélkülöznie kell a kapitánynak, miután a szombati, DVSC elleni bajnokin megsérült.

Az eredeti terveknek megfelelően 18 órakor sajtónyilvános edzés lesz Vácott (a csapatfotózás technikai okok miatt elmarad), a gyakorlás után mintegy fél órán keresztül egyéni interjúkészítésre is lehetőség nyílik.

A görög válogatott péntek délben érkezik Budapestre, s a tervek szerint este a másnapi mérkőzés helyszínén és időpontjában tart edzést.

A válogatott további menetrendje:

Szerda 18 óra, Vác: edzőmérkőzés a Vác-Újbuda ellen
Csütörtök 19 óra, Puskás Ferenc Stadion: edzés
Péntek 14 óra, Göd, Pólus Palace Thermal Hotel: adidas-sajtótájékoztató
Szombat 19 óra, Puskás Ferenc Stadion: Magyarország-Görögország mérkőzés
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását