2024. május 9. - Gergely

Segélyvonal a szurkolóknak

Az Európai Unió és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) tájékoztató kampányt egy segélyvonalat indít, hogy tanácsot adjon a júniusi Eb-re utazó szurkolóknak fogyasztói jogaikról, illetve segítségére legyen a problémákba ütközőknek - jelentette be csütört
2008. május 15. csütörtök 15:30 - Hírextra

A tájékoztató kampány témáját fogyasztóvédelmi kérdések alkotják, mint például a hamis stadionbelépők, jegyek átruházása betegség esetén, a repülőgépes utazás, a mobiltelefonos barangolási díjak, az egészségbiztosítás az EU-n belül továbbá a külföldi vásárlásnál felmerülő nehézségek.

A www.euro2008.com honlapon és az Európai Bizottság egyik alportálján - www.supportersrights.eu - már elérhető az online fogyasztói szórólap, amely világos tanácsokkal szolgál a tornára utazóknak. Június 1-jétől az EU összes hivatalos nyelvén, az egész torna alatt ingyenes fogyasztóvédelmi tanácsadó telefonvonal működik. Az érdeklődők hétköznap közép-európai idő szerint 9 órától 18:30-ig hívhatják a 00 800 6 7 8 9 10 11 számot az EU-ból bárhonnan. A rendes telefonszám +32-2-299 96 96, amely a világon bárhonnan hívható (rendes díjjal). A Svájcban tartózkodó szurkolóknak az utóbbit kell használniuk.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását