2024. április 29. - Péter

Charlie Sheen a legdrágább

Charlie Sheen, a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozat sztárja a legjobban fizetett tévészínész - állította egy amerikai televíziós programmagazin, amely az idei bevételi toplistát közölte.
2008. augusztus 5. kedd 18:00 - Hírextra
A TV Guide adatai szerint Seen epizódonként 825 ezer dollárt (125 millió forint) vág zsebre - igaz ebben már az a részesedés is szerepel, ami a sorozat jogai után jár neki.

A sorban a második William Petersen, aki alkalmanként 600 ezer dollárért (91 millió forint) alakítja Gil Grissom halottkémet a CSI: A helyszínelők című krimiszériában.

A színésznők közül Mariska Hargitay viszi haza a legtöbb pénzt: az Esküdt ellenségek című drámasorozat minden darabjáért 400 ezer dollárt (60 millió forint).
A TV Guide szerkesztője szerint nincs abban semmi rendkívüli, hogy Sheen és Petersen végeztek a csúcson, hiszen "pályájuk csúcsán járnak, és abban, amit csinálnak, ők a legjobbak" - idézte a BBC hírszolgálata.

Simon Cowell, az American Idol népszerű tehetségkutató show zsűritagja szintén a jól keresők körébe tartozik: egy-egy szezonért 50 millió dollár (7,6 milliárd forint) üti a markát. Oprah Winfrey továbbra is a legnagyobb jövedelmű tévés személyiség: évente 385 millió dollárt (58,5 milliárd forint) kap a műsorvezetésért.

A legjobban megfizetett forgatókönyvíró-producer idén Seth MacFarlane, aki a minap a Family Guy és az American Dad című rajzfilmekre a Fox tévével kötött szerződése keretében a következő öt évben összesen 100 millió dolláros (15 milliárd forint) bevételre tesz szert.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. augusztus 6. 08:56
tudom! éppen előbb olvasta be "Csé" az MMR, Lendva rádióba... ;-P
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását