2024. május 5. - Györgyi

Strucclakoma Tatán

Mintegy négyszázan vettek részt azon a tatai összejövetelen, melyen korábbi olimpiai bajnokok illetve jelenlegi olimpikonok tesztelték az edzőtábor megreformált konyháját.
2008. május 14. szerda 18:12 - Hírextra

Orbán István, a tatai Olimpiai Központ vezetője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a XXI. századi igényeknek megfelelően alakítják, alakították át a tábor konyhájának kínálatát, többek között csökkentették a fagyasztott árukat, miközben növelték a zöldségek, gyümölcsök, vagyis az egészséges alapanyagok mennyiségét, és a kínálat olyan újdonságokkal bővült, mint például a strucchús.

A szabadtéri programra meghívást kapott az Olimpiai Bajnokok Klubja - a korábbi kiválóságok közül 45-en jelentek meg -, a jelenlegi versenyzőket pedig többek között öttusázók, a vívók, atléták, sportlövők, ökölvívók és súlyemelők képviselték.

A kerti parti költségeit a támogatók állták, a sütés-főzést a neves séf, Benke László irányította, de rajta kívül is a szakma jeles képviselői igyekeztek megfelelni a tesztelők elvárásainak.

A beszámoló alapján hangulatos összejövetelen volt pékáru-bemutató, bor-, illetve pálinkakóstoló, a zenei aláfestést pedig a tatai katonazenekar szolgáltatta.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását