2024. április 25. - Márk

Kovács Kálmánnak nem kellett Gyurcsány feje

Soha nem mondtuk, hogy Gyurcsány Ferenc fejét kérjük a további kormányzáshoz. Program és személyi szinten a kért pártnak közösen kell döntéseket hoznia - ezt Kovács Kálmán szabad demokrata országgyűlési képviselő jelentette ki egy kérdésre válaszolva az A
2008. május 14. szerda 08:42 - Hírextra
A riporter által az SZDSZ "fodorista vonulatához" sorolt Kovács Kálmán hangot adott azon véleményének, amely szerint ma nem tudja elképzelni, hogy az SZDSZ megszavazza a költségvetést, ami a kormány bukását jelenti.

Az Országgyűlésben nincsenek meg a feltételei a kisebbségi kormányzásnak, hiszen, ha az SZDSZ-t nem tudja megnyerni az MSZP, akkor további partneri lehetősége nincs - mondta.

A szabad demokrata politikus szerint ezért újra kell kötni a koalíciót új tartalmi és személyi feltételekkel.

Kovács Kálmán, a környezetvédelmi tárca volt államtitkára az SZDSZ április 27-i budaörsi küldöttgyűlésén közölte, nem szavaz igennel a koalícióból való kilépésre. A politikus a felszólalását követően ezt azzal indokolta az MTI-nek, hogy a szavazás már nem a koalícióról szól, hanem június 7-ről, a párt tisztújításáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását