2024. április 26. - Ervin

Leglúzerebb haláleset: rágyújtott a benzines férfi

A rendőrségen gyulladt ki egy japán férfi, akit egy családi vita után szállítottak be az őrszobára: ugyanis annak ellenére, hogy ruháját előzőleg benzinnel öntötte le, megengedték neki, hogy rágyújtson. Az élő fáklyává változott férfi belehalt sérüléseibe
2008. május 13. kedd 14:53 - Hírextra
A hihetetlen balesetről utólag maga a tokiói rendőrség számolt be a sajtónak. Az otthonában erőszakoskodó 45 éves Kubota Hifumi megfékezésére szombaton a férfi felesége hívta ki a rendőröket, akik le is tartóztatták a dühöngőt - de csak azután, hogy az indulat hevében az intézkedő hatósági közegek szemeláttára benzinnel locsolta le magát.

Az őrszobán a férfi nem volt hajlandó átöltözni és kihallgatása közben engedélyt kért arra, hogy rágyújtson. Noha a rendőrségen tilos dohányozni - és főleg: figyelmen kívül hagyva ruhájának állapotát - egy rendőr cigarettát adott Kubotának és udvariasan átnyújtotta öngyújtóját is.

A gyanúsított átvette azt, a cigarettához közelítve működésbe hozta - és a következő pillanatban élő fáklyává változott.

A rendőrségről azonnal kórházba szállították, de ott már nem tudtak rajta segíteni: súlyos égési sebeibe másnap belehalt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását