2024. május 11. - Ferenc

Kanadába hívták fellépni a magyar zenekart

Ismét nagy út előtt áll a The BlackBirds együttes. A Beatles együttes programjával évek óta szép sikereket elérő zenekart júniusban a kanadai Halifaxba várják a The Maritimes Biggest Beatles Festivalra - közölte az MTI-vel az együttes menedzsere, idősebb
2008. május 13. kedd 10:34 - Hírextra

A magyar zenekar lesz a főműsor a fesztiválon, amelyen több zenekar vesz részt Beatles-programjával. Az utat Hal Bruce kanadai zenész és menedzser szervezte, aki szintén zenélni fog. Vele tavaly nyár végén találkozott a zenekar Liverpoolban a BeatleWeek fesztiválon és nagyon tetszett neki az együttes - mondta Hoffmann György.

A zenekar FG-4 néven Illés-Fonográf emlékzenekarként is fellép a kanadai Liverpoolban helyi magyar közönség előtt. (Az FG-4 rendszeresen játszik a Fonó Budai Zeneház Illés Klubjában)

A BlackBirds összesen öt alkalommal lép majd színpadra Kanadában, egyebek között a fesztivál zárórendezvényén is szerepel. Ezen kívül meghívást kaptak a fiúk egy helyi televízió showműsorába.
A zenekar augusztusban második alkalommal szerepelhet a liverpooli BeatleWeek fesztiválon. A The BlackBirds tavaly is egy hetet töltött a Beatles szülőhelyén, idén főként a nevezetes Cavern klubban szerepel, összesen nyolc koncertet ad.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását