2024. április 26. - Ervin

Hirlingék a döntőben!

A Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár bejutott a fináléba, azaz a legjobb hat közé az evezősök müncheni Világkupa-versenyén. A már olimpiai kvótás egység - a nemzetközi szövetség honlapja szerint - a szombati középdöntőben ugyan csak a harmadik
2008. május 10. szombat 21:03 - Hírextra
A magyar női egységek egyformán a C döntőben voltak érdekeltek: itt a Verőci Lídia, Bende Zsófia (kétpár) és a Hajdú Zsuzsa, Novák Zsófia (könnyűsúlyú kétpár) duó ötödik, Szabó Katalin (egypár) pedig hatodik lett, így az előbbi két hajó a 17., utóbbi pedig a 18. helyen zárta a viadalt.

A Varga Tamás Csaba, Galambos Péter könnyűsúlyú kétpárevezős az E döntőben szállt vízre, ahol másodikként ért célba, így összesítésben a 26. lett.

A magyar női egységek számára a müncheni viadal egyben válogató volt a júniusi, poznani végső olimpiai kvalifikációs regattára, a szövetség vezetése a hétvégi eredmények után dönti el, hogy kiket javasol a Lengyelországba utazó csapatba. Az előzetesen meghatározott szinteknek egyik induló sem felelt meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását