2024. április 26. - Ervin

Világbajnokot igazolt a Wolfsburg

A Bundesligában szereplő VfL Wolfsburg labdarúgócsapatához igazolt Cristian Zaccardo, az olaszok világbajnok védője - legalábbis ezt jelentette be a német klub, a játékos mostani egyesülete, a Palermo azonban cáfol.
2008. május 9. péntek 23:38 - Hírextra

"Nem értem, miért mondták, hogy ez már hivatalos. Az lehet, hogy a futballistával már megegyeztek, de velünk még nem. Még az összeg sem egyértelmű" - háborgott Rino Foschi, az olasz együttes ügyvezető igazgatója.

A Wolfsburg szerint a 26 éves játékos 2011-ig kötelezte el magát. A szerződés anyagi részleteit nem hozták nyilvánosságra, de sajtóinformációk szerint a vételár körülbelül 7 millió euró volt.
"Több poszton bevethető futballista, aki nagyon erős a fej- és az egy-egy elleni játékban. Biztos vagyok abban, hogy ezzel a váltással az olasz válogatottban is megerősíti a helyét" - mondta a Wolfsburg vezetőedzője, Felix Magath.

Zaccardo eddig 17-szer szerepelt hazája nemzeti együttesében, amelyben egy gólt szerzett. A 2006-os vb-n háromszor lépett pályára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását