2024. április 24. - György

Új "versenyző" a bérlakás piacon

A kiadó magánlakásoknak hamarosan új, életerős versenyzővel kell megküzdeniük a budapesti bérlakás piacon. A Pesti Házak cégcsoport fejlesztésében olyan új építésű apartmanház készül, amelynek összes lakása kiadó apartmanként üzemel. Minőségük a fővárosi
2008. május 9. péntek 11:40 - Hírextra
A fővárosban még ritkaságnak számító beruházás jó megoldást kínál mindazoknak, akik hosszú távon akarnak minőségi lakást bérelni. A IX. kerületben található Pesti Apartmanház lakásai egy családi otthontól megszokott kényelmet nyújtják, miközben a lakások bérleti díjai nem haladják meg a normál piaci árakat.

Az 54 lakásból álló, most átadott ház leendő bérlői különböző méretű lakások közül választhatnak. Igény szerint kérhetik a lakások bútorozást, amelyet profi lakberendező felár nélkül végez, de természetesen saját bútorokkal is lehet költözni. A szolgáltatások között megtalálható a minden lakáshoz kérhető klíma, internet, kábel tv. Az autósok biztonságos parkolóhelyet is bérelhetnek a ház alatt lévő teremgarázsban. Mindemellett a Pesti Apartmanház frekventált elhelyezkedése, és kiváló közlekedése önmagában is nagy előnyt jelent mindazoknak, akiknek fontos a belváros közelsége.

A lakásokba először 2008. június 1-jén lehet beköltözni, azonban foglalni már most is lehet.
Forrás: OTS-Hírvonal
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását