2024. május 5. - Györgyi

Megkapta működési engedélyét

A Közép-európai Biztosító Zrt. megkapta működési engedélyét - Május 26-án "PANNÓNIA Befektetési Életbiztosítás" elnevezésű termékkel indul a hazai piacon.
2008. május 9. péntek 12:24 - Hírextra

Az engedélyezési eljárások befejeztével elindul a CIG Közép-európai Biztosító Zrt. biztosítási tevékenysége a hazai piacon. A társaság először a lakosság körében népszerű befektetési életbiztosításokkal jelenik meg.

Elsősorban azok számára kínál kedvező lehetőséget, akik gyermekük jövőjének, vagy saját nyugdíjas éveiknek anyagi biztonságát szeretnék rendszeres takarékosság útján megteremteni. Emellett az előnyös befektetési lehetőséget kereső ügyfelek számára is vonzó megoldásokat kínálnak az eszközalapok, nem csak forintban, de euróban is. A tíz eszközalap közül a 2008. márciusában a világ leggazdagabb emberének választott Warren E. Buffett amerikai milliárdosnak, az elmúlt évtizedekben kiemelkedő fejlődést produkáló vállalatbirodalmába is befektethetnek azok, akik a Pannónia befektetési életbiztosításokat választják.

A társaság az egyetlen hazai alapítású, főként magánszemélyek tulajdonában lévő biztosító részvénytársaság. A társaság felügyelőbizottságának elnöke Járai Zsigmond, vezérigazgatója Horváth Béla. A biztosító küldetésének tekinti, hogy az alapító tagok hitelességének és példájának erejével, valamint a nemzetközi összehasonlításban is hatékony cégvezetés segítségével magas szintű szolgáltatást és egyedülálló anyagi biztonságot nyújtson leendő ügyfeleinek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását