2024. április 20. - Tivadar

"Kiegyensúlyozott táplálkozás"-sajtópályázat

A nyár közeledtével az emberek többségét kiemelten foglalkoztatja a kiegyensúlyozott étkezés témája.
2008. május 9. péntek 13:05 - Hírextra

Az Algida és az IBUSZ ezért pályázatot hirdet "Kiegyensúlyozott táplálkozás" címmel, azzal a céllal, hogy minél több korszerű, gyakorlatias és hiteles információt nyújtson a kiegyensúlyozott táplálkozás témájában, kitérve a jégkrémekre is. A pályázat fődíja egy, a nyertes által kiválasztott 300.000 forint értékű utazás. Az Algida különdíj nyertese pedig a hévízi Hotel Europa Fittben tölthet el másodmagával egy kényeztető wellness hétvégét.


Hazánkban az elmúlt években rendkívül divatos témává vált az egészséges életmód, egyre-másra jelennek meg a fitness és wellness témájú cikkek, melyekben központi helyet kap a kiegyensúlyozott táplálkozás. A beszámolók azonban egyre kevesebb korszerű újdonságot nyújtanak, így az érdeklődők gyakran csak sablonos, sztereotip tanácsokat kapnak. Az emberekben számos olyan tévhit él, mely mára idejétmúlttá vált, s ez elmondható a jégkrémekről is. Az Algida ezért arra szeretné ösztönözni az újságírókat, hogy ássanak a téma mélyére, és nyújtsanak érdekes, praktikus és alátámasztott tanácsokat.

A pályázatra bármely, Magyarország területén bejegyzett és itt működő médium külső- és belső munkatársa jelentkezhet egyénileg minden olyan 2008. május 1 - július 31. között megjelent saját, magyar nyelvű publikációjával, riportjával, cikkével vagy beszámolójával, amely a megadott témával foglalkozik és hitelesen, szakértő módon, praktikus és érdekes információkat nyújtva tájékoztatja a nagyközönséget a kiírt témában.
A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el tartalmi és médiaszakmai szempontok alapján.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását