2024. április 29. - Péter

Két keréken a kórházért

A motorosoknak is van szívük és ezt be is bizonyítják: az egyik motoros sportegyesület a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Gyermekosztályának javára indul jótékonysági túrára május 17-én, szombaton.
2008. május 9. péntek 16:21 - Hírextra
A csapat a 2/A (M2) főút (Vác felé vezető oldal) Dunakeszi-Göd közötti szakaszán lévő benzinkút kamionparkolójában gyülekezik délelőtt kilenc órakor és fél tíz tájban indulnak Kistarcsára. Más motorosok is csatlakozhatnak a kezdeményezéshez, amennyiben szívesen támogatják a kórházat. Az adomány lehet pénz, vagy valamilyen gyermekjáték. A túra hossza 70 kilométer.

"Tavaly is volt hasonló akciónk, akkor a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház javára gyűjtöttünk adományt. Mintegy 50-60 motoros vett részt a jótékonysági túrán" - mondta a távirati irodának Angyal Ákos, a Shadowners MSE elnöke.

Az adományokon túl az elit márkaklub annak is hangot ad akciójával, hogy a motorosok is érző emberek, és fontosnak tartják az összefogást egy jó ügy érdekében.

"A jótékonysági túra lebonyolítása egyesületünk alapértékeinek fényében történik, mint a nyugodt, biztonságos motorozás, az alkohol, drog és politikamentesség, valamint a tolerancia a közlekedésben résztvevők iránt" - tette hozzá Angyal Ákos.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását