2024. május 2. - Zsigmond

FTC: Megjött a pénz

Péntek délelőtt megérkezett a Ferencváros bankszámlájára az angol befektetőtől a tulajdonjogért járó 2,3 milliárd forint - jelentette be Rieb György, a zöld-fehér klub elnöke. Rieb György kijelentette: ezzel megmenekült a klub, amelynek adóssága 1,7-1,8 m
2008. május 9. péntek 21:40 - Hírextra
Ezzel az angolok 95 százalékos tulajdonrészt szereztek az egyesületben, a fennmaradó öt százalék maradt a Ferencvárosé, ez meghatározott kérdésekben vétójogot biztosít az klub számára.

ASZTALITENISZ VILÁGSELEJTEZŐ: ZWICKL SZÁZSZÁZALÉKOS
A csoportgyőzelmét már csütörtökön bebiztosító Zwickl Dániel harmadik mérkőzését is megnyerte az asztaliteniszezők Budapesten zajló olimpiai világselejtezőjén, így százszázalékos teljesítménnyel jutott a férfi verseny szombati 3. szakaszába.
A magyar játékos pénteken az eddig nyeretlen dél-afrikai Theo Cogillt verte magabiztosan, mindössze húsz perc alatt.

KAJAK-KENU VÁLOGATÓ: KUCSERA EGYESBEN ÉS NÉGYESBEN IS NYERT
A kajakos Kucsera Gábor egyesben és négyesben is nyert 1000 m-en a kajakosok és kenusok idei első válogatóján, Szegeden.
Utóbbi versenyben Benkő Zoltán, Kammerer Zoltán és Kadler Viktor volt a társa, a második helyen a szám kétszeres olimpiai bajnokai, Storcz Botond, Vereckei Ákos és Horváth Gábor - kiegészülve Kökény Rolanddal - végeztek.
A női négyesek 500 m-es - azaz olimpiai távú - versenye az immár Kovács Katalin nélkül felálló Paksy Tímea, Kozák Danuta, Fazekas Krisztina, Benedek Dalma összeállítású kvartett sikerét hozta, másodikként Janics Natasáék hajója érkezett a célba.

KÖTÖTTFOGÁSÚ OLIMPIAI SELEJTEZŐ: MÓDOS BÚCSÚZOTT
Az 55 kg-ban szereplő Módos Péter kiesett a kötöttfogású birkózók első olimpiai kvalifikációs selejtező versenyén, Rómában, miután legyőzője nem jutott döntőbe.

TÖRÖK NAGYDÍJ, 2. SZABADEDZÉS: RA:IKKÖNEN NYERT
Az összetett pontversenyben éllovas finn Kimi Ra:ikkönen (Ferrari) nyerte az 59. Forma-1-es világbajnokság ötödik futama, a Török Nagydíj második szabadedzését.
A második helyen a brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) végzett, míg a harmadik a délelőtti tréninget megnyerő brazil Felipe Massa (Ferrari) lett.

AC MILAN: BERLUSCONI LEMONDOTT AZ ELNÖKSÉGRŐL
Az új olasz kormány csütörtöki megalakulását követően - ígéretéhez híven - lemondott az AC Milan labdarúgócsapatánál viselt elnöki posztjáról Silvio Berlusconi miniszterelnök.
A két tisztség nem fér össze - indokolta lépését a klub honlapján a médiamágnás-politikus.

NHL: SIMA GYŐZELEMMEL KEZDTE A DETROIT A FŐCSOPORT-DÖNTŐT
A Detroit Red Wings sima, 4-1-es hazai győzelemmel kezdte a Dallas Stars elleni nyugati főcsoport-döntőt az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).

NBA: SZÉPÍTETT A CÍMVÉDŐ SAN ANTONIO
A címvédő San Antonio Spurs hazai pályán legyőzte a New Orleans Hornets együttesét, így 2-1-re szépített az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) nyugati főcsoportjának elődöntőjében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását