2024. május 3. - Tímea, Irma

Helyszíni bizonyítási eljárás Ragyás Tóni-ügyben

A Ragyás Tóni-ügyben tart helyszíni tárgyalást tart a Fővárosi Bíróság Óbudán, a Raktár utcánál - értesült a HavariaPress. Az M. Róbert és társai ellen emberölés miatt indult büntetőügyben tart a bíróság büntető tanácsa helyszíni tárgyalást a III. kerület
2008. május 8. csütörtök 14:16 - Hírextra
2003. augusztus 27-én hajnalban, a közeli biliárdteremből társával együtt kilépő, majd autójába szálló, alvilági behajtóként ismert Ragyás Tónit tizenkét lövéssel kivégezte gyilkosa. A gyilkosságra a vád szerint Ragyás haragosa, M. Róbert adott utasítást, egy néhány nappal korábbi sérelem megtorlásaként.

A bérgyilkost, egy, a kilencvenes évektől hazánkban élő albán férfit 2005. februárjában fogták el a XV. kerületi Drégelyvár utcában, a megbízót, M. Róbertet, valamint alvilági szervezetének 26 tagját 2006. nyarán kapták el.

A Fővárosi Főügyészség a bűnszervezet fejét és tagjait több tucatnyi bűncselekménnyel vádolta meg, az ügy iratai több mint 10 ezer oldalt tesznek ki. M. Róbert, az ügy fővádlottja akár életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat, ha a legtöbb és legsúlyosabb vádpontokban bűnösnek találják.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását