2024. május 14. - Bonifác

A pornóoldal segített

Pornóweblap fizette ki a jótékony célból kalendáriumot készítő félmeztelen spanyol háziasszonyok adósságát. A Salamanca közelében fekvő, mintegy 400 lakosú Serradilla del Arroyo falu hét fiatalasszonyáról az elmúlt hónapokban félmeztelen fotók készültek e
2008. május 8. csütörtök 08:20 - Hírextra
Az ötletet a bilbaói tűzoltók szexi kalendáriuma adta nekik. Az asszonyok azt remélték, hogy a naptár bevételeiből sikerül pénzügyi támogatást szerezni a falu leendő ifjúsági és sportcentrumához. Reményeik azonban nem váltak be, sőt, nyakig merültek az adósságba. Az általuk megbízott nyomdász ugyanis 7000 példányt készített a naptárból, de alig 2000-et tudtak eladni, így nemcsak hogy nem jutott pénz a sportközpontra, hanem még a tipográfusnak is tartoznak 9000 euróval.

Az asszonyok gondjára az El Mundo című spanyol napilap hívta fel a figyelmet, mire a fisgonclub.com pornóoldal azonnal lecsapott az ügyre és átvállalta a szexi anyukák adósságát. Nyilván a weblapnak megérte a 9000 eurós befektetés, hiszen váratlan reklámlehetőség pottyant így az ölükbe. Az asszonyok ugyanis cserébe vállalták, hogy két napon át 2-2 óra hosszat részt vesznek egy "szolidaritási videochat"-ben, amelynek során bemutatják tervüket az oldal látogatóinak, ez utóbbiak pedig felajánlásokat tehetnek a sportcentrum építéséhez. Mindenki jól jár, mivel a fisgonclub.com-nak állítólag naponta másfél millió látogatója van.

"Kezdetben volt bennünk némi kétség, de aztán láttuk, hogy nincsen ebben semmi rossz, kezdettől fogva nagyon világosan értésünkre adták, hogy mit várnak tőlünk" - nyilatkozta Rosa Garin, a "serradillai anyukák" szóvivője. És a "hetek" karrierje új fordulatot vett: mostantól kezdve a weboldal közli a fiatalasszonyok erotikus-bukolikus képeit, amelyeket immár az ő profi fotósuk készített.
Virginia Crener szexológus, a pornóoldal képviselője szerint számukra "teljesen természetes és érzéki dolog volt, hogy az anyák levetkőztek gyermekeik érdekében és mindez tökéletes összhangban van azzal, ahogyan ők a női szexualitást megközelítik."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását