2024. május 12. - Pongrác

Hogyan érj el orgazmust orális szexszel

Elhiszem, hogy ettől nem lett jobb a helyzeted, de nem baj, ha tisztában vagy azzal, hogy vannak olyan problémák, amiket nem tudsz orvosolni, és képtelen vagy még egyszer orgazmust átélni az orális szex segítségével. Ha te is képtelen vagy az orgazmusra,
2008. május 7. szerda 07:10 - Hírextra
Önkielégítéssel képes vagy csúcsra jutni?

Ha a maszturbációs időszakot is a frusztráltság jellemzi, nem árt, ha felkeresel egy szex-terapeutát. De ha önkielégítéssel sikerül elélvezned, akkor lehet, hogy a párod orális módszereivel lehet a gond.

Túlságosan akarod?

Rengeteg nő, aki képtelen orális szex segítségével az orgazmusra (vagy mostanában képtelen rá, pedig régebben nem volt efféle gondja), talán csak a célra koncentrál, így nem élvezi magát a folyamatot. Nyugodj le, és hagyd, hogy az orális szex a hatalmába kerítsen.

Ne azon gondolkozz, hogy elég közel jársz-e már hozzá, mert ha csak ez jár a fejedben, sosem leszel elég közel – mintha azt várnád, hogy hamuból tűz legyen. Egyidejűleg kényeztessétek egymást a partnereddel. Mindketten élvezetet nyújtotok és kaptok, és nagy eséllyel a végcélról is elfeledkezel egészen addig, amíg át nem éled.

Irányítsd a partnered!

Ne légy negatív. Ahelyett, hogy megbántanád a párod azzal, hogy kifejted neki, mit csinál rosszul, koncentrálj arra, hogy mi az, amit jól csinál. Ne félj beszélni róla. A srácok odavannak ezért. És annak is örülnek, ha nem kell a sötétben tapogatózniuk, azt tudják adni, ami igazán élvezetes számodra. Szeretik, ha van visszacsatolás, mert ezáltal látják majd, hogy mit kell csinálni.

Tudasd vele, ha valamit máshogy kellene, vagy ha jó helyen tapogatózik. Ha nem kellemes, amit csinál, mondd neki, hogy merre vegye az irányt. Ahhoz, hogy vezesd őt, időt kell hagynod arra, hogy igazi harmónia legyen köztetek – és ez nem fog csak úgy kialakulni. Nemsokára tisztában lesz azzal, hogy mit szeretsz, s mit nem, és ezt figyelembe fogja venni – és olyan orgazmusban lesz részed, amilyenről addig nem is álmodtál.

Ha még mindig nem megy, talán szüneteltetni kellene egy kicsit a dolgot. Ez tipikusan olyan, mintha elvesztenél valamit, keresed és keresed, majd amikor feladod, hirtelen megtalálod. És lehet, hogy egyszer már jó úton jártál. Nyugodj le, és egy darabig új dolgokkal próbálkozzatok, akár szex játékról, akár más, élvezetes szex-helyzetekről legyen szó.

Majd, ha már mindketten úgy érzitek, hogy újra készen álltok az orális szexre, próbáljátok ki! Könnyen kiderülhet, hogy csak egy rövid kis szünetre volt szükséged ahhoz, hogy élvezni tudj és visszakerülj a jól megszokott kerékvágásba! Gyakran megeshet, hogy ha túl sűrűn próbálkoztok a szex orális formájával, már nem leszel olyan érzékeny egyes pontokon, ezért lehet üdítő egy szünet.

Mindezeken túl, ne helyezz túl nagy hangsúlyt az orális szexre! Számos más helyzet, póz és forma van, amely segítségével mindketten el tudtok élvezni.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását