2024. április 25. - Márk

A számítógépes írástudatlanság ellen

Az Országgyűlés előtt van az a javaslat, amely hazánkban átfogó akciót indít a digitális szakadék és a számítógépes írástudatlanság felszámolása érdekében. Május 8.-án publikálják a magyar információs társadalom fejlődését, az infokommunikációs piac ala
2008. május 7. szerda 16:26 - Hírextra

A tanulmány az Információs Társadalom- és Trendkutató Központ gondozásában az eWorld és a MEH EKK támogatásával születik meg, immár harmadik alkalommal.

A 9. Internethajó és a hazánkban első Teleház Világtalálkozó május 22-én egyszerre teremt alkalmat a számvetésre, a feladatok és a szabályzók feletti vitára. Az érdeklődő szakemberek előtt nyilvános kihelyezett ülést tart az Országgyűlés Informatika Albizottsága.

Kiemelt érdeklődést válthat ki a vitatott internet-járulék, amit a sajtó internetadónak nevezett, s a nyitott forráskódú szoftverek elterjesztését szorgalmazó világszervezet magyar tagozatának fellépése is.
A 9. Internethajó kiváló alkalommal szolgálhat a frissen felálló új szerkezetű kormány szándékainak megismerésére, hiszen a volt informatikai minisztérium megszűnése után sokan gazdátlannak látták a magyar infokommunikáció ügyét.

Információ: www.internethajo.hu

Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását