2024. április 19. - Emma

A hazugság politikája folytatódik a Fidesz szerint

A Fidesz szerint a hazugság politikája folytatódik az Új Tulajdonosi Programmal, hiszen a 2005-ben ígért kedvezményes földtulajdonnal sem jutottak a gazdák földhöz - közölte a Fidesz helyettes szóvivője az MTI-vel szerdán.
2008. május 7. szerda 17:35 - Hírextra

Cser-Palkovics András közleményében arra reagált, hogy Veres János pénzügyminiszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatatón bejelentette: az Állami Autópályakezelő Zrt.-t és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által összeállított ingatlan portfoliót kívánja a kormány az Új Tulajdonosi Program (ÚTP) keretében tőzsdére vinni 2008 végén és a jövő év elején.

A kormány döntése értelmében 250 ezer forintos határig vehetnek igénybe kedvezményeket a kisbefektetők - mondta Veres János. A kedvezmények közé sorolta az árfolyamnyereség adó alóli mentességet, illetve a részvények árfolyamának 10 százalékos befizetése mellett hároméves, kamatmentes részletfizetési lehetőséget - tette hozzá.

Cser-Palkovics András közölte: 2005-ben Gyurcsány Ferenc kedvezményes földtulajdont ígért az embereknek. Egyetlen gazda vagy gazdálkodó család sem jutott egyetlen talpalatnyi földhöz sem, a spekulánsok viszont nagyon jól jártak.

"Régi mese, régi szereplő, a hazugság politikája folytatódik" - fogalmazott a helyettes szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását