2024. május 3. - Tímea, Irma

Szétesik a sztár

Michael Jackson rossz bőrben van - tanúsítják azok a fotók, amelyek Las Vegasban készültek róla a minap, amint kerekesszékkel tért be három gyermekével egy könyvesboltba.
2008. július 11. péntek 13:33 - Hírextra
Az augusztus 29-én ötvenedik évét betöltő popsztár nagyon törékenynek tűnt a felvételeken, amelyek pizsamában, mélyen a szemébe húzott baseball sapkában és szinte egész arcát eltakaró fehér maszkban ábrázolták. Kerekesszékét egy alkalmazott tolta.

A The New York Daily News pénteki számában és a The Sun című bulvárlapban publikált cikkek szemtanúk észrevételeit is idézték, aki aggódva szóltak az egykori popkirály látványosan megromlott egészségi állapotáról.

"Még ahhoz is gyengének látszott, hogy a kerekesszékből felállva egyedül keljen át az úttesten. Két órát maradt a boltban, és végig tolni kellett őt" - nyilatkozta egyikük.

A jelentésekből nem derült ki, hogy vajon tényleg rosszabbra fordult-e a sztár egészségi állapota. Azt korábban már megerősítette, hogy bőrproblémái miatt egész testét fedő ruházatot kell viselnie.

Jackson, aki jelenleg egy új albumon dolgozik, nemrég adta el Sohaország nevű birtokát, de egyes források szerint továbbra is súlyos adósságokkal küzd. A bevásárlásból egyébként egy doboz könyvvel és CD-vel tért haza.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását