2024. május 28. - Emil, Csanád

Megfenyegette a tanárnőt

Életveszélyesen megfenyegetett, majd megtámadott és fojtogatott egy tanárt egy feldühödött szülő Dormándon, az asszonyt ennek ellenére nem vették őrizetbe - értesült a HavariaPress.
2008. május 6. kedd 18:47 - Hírextra
A Füzesabonyi Rendőrkapitányságra kedden jelentették be, hogy a hevesi falu iskolájában egy szülő reggel szóváltásba keveredett egy pedagógussal, majd tettleg bántalmazta a tanárnőt. Mint kiderült, az asszony két gyerekét tegnap a tanárnő, egy iskolai szabályszegés miatt szóban figyelmeztette. Az asszony azonban még a szóbeli feddésen is feldühödött: berontott az iskolai ünnepségre, ahol nyilvánosan szidalmazni kezdte, majd életveszélyesen megfenyegette a tanárnőt. A későbbiekben ismételten megjelent az iskolában, és fojtogatni kezdte a tanárnőt, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Füzesabonyi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az asszony ellen.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását