2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Kalandos elfogás

Az elkövetők által a tetthelyen hagyott mobiltelefon segítségével fogtak el a sértettek két peches tolvajt Kéthelyen - értesült a HavariaPress. A tettesek hétfőn délután emeltek ki a somogyi faluban egy pénztárcát egy parkoló nyitott gépkocsiból, benne 70
2008. május 6. kedd 18:38 - Hírextra
A balszerencsés elkövetők azon buktak meg, hogy egyikük telefonja beesett a jármű utasterébe, így ottfelejtették azt a helyszínen. Amikor a póruljárt tolvaj észrevette, hogy nincs meg a mobil, hívogatni kezdte a saját számát, a telefont ekkor azonban már a sértett vette fel, akinek az elkövető zavartan azt a mesét próbálta beadni, hogy ellopták a mobilját, ezért visszakéri azt.

Ebbe a károsult készségesen bele is egyezett, és randevút beszélt meg az elkövetőkkel, ám amikor a személyes találkozón szóba került az ellopott pénztárca, a tolvajok megijedtek, egyikük még futásnak is eredt. A menekülő férfit végül a sértettek - apa és fia - a találkozó helyétől nem messze, egy farakás mögött találták meg, majd átadtak a kihívott rendőröknek. Az ügyben lopás vétsége miatt indult eljárás a somogyvári tettesek ellen, a marcali rendőrkapitányságon.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását