2024. április 30. - Katalin, Kitti

Egy pedofilt keresnek

A lakosság segítségét kérve keres egy ismeretlen nemzetiségű, de feltehetőleg skandináv pedofil férfit az Interpol - értesült a HavariaPress. Az illető pornográf fotóira azt követően bukkantak a nyomozók, hogy 2006 márciusában a norvég rendőrség eljárást
2008. május 6. kedd 18:30 - Hírextra
Az akkor elfogott férfi számítógépén több pedofil jellegű képeket találtak, ezek között szerepelt egy ismeretlen, 45-65 év körüli férfi is, amint szexuális kapcsolatot létesített 6-10 év körüli gyerekekkel. Az ismeretlen férfiról később további fotókat is találták a szakértők a világhálón és más számítógépeken. A keresett személy összesen mintegy száz darab pedofil fényképen szerepel, amelyeket valószínűleg délkelet-ázsiai országokban készítettek 2000 áprilisa és 2001 májusa között. A férfit azonban eddig nem sikerült azonosítani, nemzetisége és jelenlegi tartózkodási helye is ismeretlen. Az Interpol ezért az egyes tagországok rendőrségéhez fordult, s ez alapján az ORFK INTERPOL Magyar Nemzeti Irodája várja a magyar lakosság segítségét is. Kérik, hogy aki felismeri a képeken látható férfit, vagy bármilyen érdemleges információval rendelkezik a tartózkodási helyére vonatkozóan, hívja a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását