2024. április 26. - Ervin

Zenei csemege a Trafóban

Két zenei csemege színesíti a Trafó Kortárs Művészetek Háza programját májusban: 17-én a Dave Binney Group lép fel, másnap pedig a kultikus amerikai zenekar, a CocoRosie első magyarországi koncertjére várják a közönséget - tájékoztatta Turóczy Zsuzsa sajt
2008. május 3. szombat 11:27 - Hírextra
A Dave Binney Group koncertje a New York-i dzsessz-szcénát bemutató sorozat következő állomása. A szaxofonos Dave Binney olyan zenészekkel érkezik Budapestre, mint Chris Potter és Brian Blade, így a szervezők szerint egy garantáltan virtuóz zenei estre készülhet a Trafó közönsége.

A CocoRosie amerikai lány(testvér)duó kultikus zenekarnak számít Európa-szerte, ám most lépnek fel először Magyarországon. Az egyedi hangzású, furcsa megoldásoktól sem mentes - hárfát, zongorát, gitárt, beatboxot, operát és gyerekjátékok nyekergéseit ötvöző - zenét élőben hallani maradandó élmény - olvasható a koncertajánlóban.

Májusban a Trafóba visszatér a TÁP Színház a Minden Rossz Varieté transzvesztita-show változatával, amelyet hétfőn láthat a közönség. Csütörtökön és pénteken a Tünet Együttes és Szabó Réka februárban bemutatott koreográfiája, a "Nincs ott semmi…avagy alszanak-e nappal az álmok" szerepel a programban.

Péterfy Bori a Love Banddel és az ütőhangszeres Nicht vor dem Kind együttessel áll színpadra, hogy egy különleges koncertélményben részesítse a rajongókat május 10-én.

Júniusban két búcsúelőadással zárja az évadot a budapesti Trafó: a Frenák Pál Társulat négy éve bemutatott, ritkán játszott koreográfiája, a Fiúk június 4-én és 5-én, a Krétakör Színház Pestiesti című divatszínházi előadása pedig június 10-én és 12-én látható majd utoljára a Trafóban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását