2024. március 29. - Auguszta

Daniel Radcliffe leszokóban

Daniel Radcliffe az egyik legrosszabb szokásra állt rá: dohányzik. Azonban jófiúhoz méltóan elhatározta, eltereli gondolatait, és leszoktatja magát. Azért, hogy elfelejtse a dohányzást, úgy döntött lefoglalja minden idejét, és más pótcselekvést választott
2008. május 3. szombat 12:48 - Hírextra
Szorgos felszolgáló lett a Harry Potter és a Halott Szentek -című befejező részben. Minden egyes különös italnak feljegyzi a nevét kis füzetében, nehogy tévesszen és véletlenül valami bájitalt vigyen ki a vendégeknek.

Nagy ritkaságnak számít találni egy sztárt, aki még az alantas munkát is elvállalja. Daniel mindeközben azért dolgozik, hogy leszokjon a cigiről és ez dicsérendő. Lelkesen vágott neki a nagy feladatnak, és nagyon boldog volt, mikor le tudott állni a napi 20 szálról.

Különös szokása rendkívül bosszantotta a stábot a Félvér herceg forgatásán. Állandóan rágyújtott, a többiek pedig nem győzték neki mondani, hogy hagyja abba, mert gusztustalan szokás. Az összes barátja, köztük Rupert Grint is figyelmeztették őt a dohányzás veszélyeire, de nem érdekelte. Hosszú éjszakákat beszélgetett át olyan sztárokkal, mint Kevin Spacey és Stephen Fry, és úgy tűnik, nemcsak a tudás ragadt rá, hanem a rossz szokások is.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását