2024. július 20. - Illés

Alicia Keys új albumot készít

Betegségéből kilábalva újra mikrofont ragadott a bájos énekesnő, hogy eldalolja érzéseit. A Grammy-díjas énekesnő azt nyilatkozta, hogy mostanában csak új albumán jár az esze. Már el is kezdett dolgozni az új kislemezén, melyet Teenage Love Affair címen l
2008. május 3. szombat 17:01 - Hírextra
A hamarosan piacra kerülő albumban Alicia nagyobb hangsúlyt fektet gondolatai kifejezésére, mint az előző As I Am címűnél. A 27 éves világsztár egyedit akar alkotni.

-Azokon a dolgokon gondolkodom, amik bennem vannak, és mi is az valójában, amit ezekből át akarok adni a közönségnek. Amikor befejeztem az As I Am albumot, azt mondtam magamnak, hogy szeretnék valami teljesen újat. Valami, ami totálisan letisztult, kidolgozott, és maximálisan zongora alapú. Mindebben Joni Mitchell szövegíró segít nekem – lelkendezik a sztár.

Alicia azt is elmondta, mennyi mindent tanult az előző album elkészítéséből. Úgy gondolja, hogy az elárulja nekünk: a női szépség nem abból fakad, hogy ki, mennyire tökéletes. Az album valójában a gyengeségünkre mutat rá, a tökéletesre a tökéletlenben, amikkel meg kell tanulnunk együtt élni. Segít megérteni azt, hogyan tehet minket még erősebbé. Még ha gyengének is érezzük magunkat, akkor is lehetünk szupernők- és szuperférfiak.

Alicia sok koncertjét lemondta vírusos torokgyulladása miatt, de megesküdött arra, hogy igenis folytatja a turnét. Sőt, azt is hozzátette, most éppen azzal van elfoglalva, hogy megtalálja a tökéletes helyet, ahol felveheti az új dalait, és később ezekkel folytatja a turnét.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását