2024. június 16. - Jusztin

Egy tűzoltó megsérült

Egy tűzoltó füstmérgezést szenvedett annak a textilgyári épületnek az oltásánál, amelyben pénteken déli tizenkét óra körül keletkezett hatalmas tűz Kőbányán - értesült a HavariaPress.
2008. május 2. péntek 13:28 - Hírextra

 A X. kerületi Gyömrői út és a Sibrik Miklós út kereszteződésénél lévő gyártelep környékén hatalmas füst terjeng, az oltási munkálatok miatt a Gyömrői utat lezárták.

A helyszínen dolgozó mintegy tíz tűzoltóegység mellett három mentőautó is várakozik bevetésre készen, az oltáshoz a helyszínre hívták a közterület-fenntartó vízszállító járműveit és rendőrségi vízágyúkat is. Az oltási munkálatok riasztási besorolása jelenleg is a lehetséges legmagasabb, ötös fokozatú.

A hírügynökség úgy tudja, hogy a régi kőbányai textilüzemben egy, körülbelül ezer négyzetméteres csarnokrészben kaptak lángra festékek, ruhaipari gépek és textilanyagok, eddig ismeretlen okból. Az oltáshoz mintegy tíz tűzoltóegységet, köztük két emelőkosaras járművet riasztottak a helyszínre.

A munkálatokat nehezítette, hogy a lelakatolt épületbe csak feszítő-vágó segítségével jutottak be a tűzoltók, illetve az, hogy az épületben nagy mennyiségű éghető anyagot tárolnak, és hogy gázpalackok is vannak odabent. Egy füstmérgezett tűzoltót mentők láttak el a helyszínen, további személyi sérülésről eddig nem érkezett jelentés.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását