2024. április 25. - Márk

Átverték az olimpikonokat

Izzasztó helyzetben kellett helyt állniuk a magyar sportolóknak. Elindult a visszaszámlálás, 100 nap van még a pekingi olimpiáig.
2008. május 1. csütörtök 06:44 - Hírextra
Sportolóink javában készülnek, nem csak a fizikai, hanem a mentális megpróbáltatásokra is. Egy internetes oldal azonban jól átverte 5 kiemelkedő olimpikonunkat, Zsivotzky Attila tízpróbázót, Bárdos Deák Mihály birkózót, Varga Dániel vízilabdázót, Imre Géza vívót és Horváth Viktor öttusázót. A Reggeliben Attila mesélt nem mindennapi élményeiről.

- Felhívtak a Magyar Olimpiai Bizottságtól, hogy el kellene menni egy etikett oktatásra, hogy megismerkedjünk a kínai kultúrával. Egy kínai-magyar kéttannyelvű iskolában volt az illemóra. Minden jól meg volt szervezve, még akkor sem gyanakodtam, hogy kandikamerás átverésről van szó, amikor bejöttek a kamerákkal. Pedig elég meredek feladatok voltak, például megtanítottak minket csirkeagyat enni, amit a madár tarkója felől kell kiszippantani – mesélte élményeit az atléta.

Attila nem csak az átverésről, hanem az olimpiai felkészülésről is mesélt a Reggeliben.

- Sajnos egy komoly achilles sérülés sokáig hátráltatott a felkészülésben. Év elején nem is tudtam versenyezni, ezért is döntöttünk úgy, hogy az olimpiáig a magyar bajnokságban nem indulok a számomban, a tízpróbában, inkább egyéni számokban állok rajthoz.

Zsivotzky Attila a 2004-es athéni olimpián az előkelő 6. helyen végzett tízpróbában, ám reméli idén még jobb eredményt ér majd el.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását