2024. április 29. - Péter

Anális szex pro és kontra

Néhány nő úgy gondolja, hogy a pasik biztos valamilyen agyi hiányosság következtében gondolják úgy, hogy análisan is izgatni kell egy nőt. Vajon mért szeretik úgy a férfiak az anális szexet? Talán mert tiltottabb gyümölcs, mint a hüvely. Erről pedig néhán
2008. május 1. csütörtök 13:00 - Hírextra
Sok nő számára azonban nem probléma, sőt egyenesen élvezetes gyönyör forrása az anális szex. Tehát, miért is utálják, vagy épp szeretik annyira a nők az anális szexet?

Hiszitek vagy sem, de nagyon izgató a nő számára, ugyanis a hüvelynek és a végbélnek van egy közös fala, ahol rengeteg idegvégződés van. Sok nő úgy véli, hogy az análszex tabu, és csak azokban a mocskos pornó filmekben csinálnak ilyesmit. De ma, a csoport-szex, az édes-hármas, és az egy éjszakás kalandok világában elég nyilvánvaló, hogy minden mehet… még ha az a fenék résznél végződik is.

Manapság népszerű az a mondás, miszerint egy nő kétszer próbálja ki az anális szexet: először, hogy lássa milyen, majd másodszor, hogy tényleg annyira rossz volt, mint először. De nézzük meg, hogy mi szól ellene és mi mellette!

Miért utálhatja?

1. Tehetetlennek érzi magát

Anális szex közben a szexuális kielégülése teljes mértékben a férfi kezébe kerül, ráadásul a pénisz nem érintkezik nemi szerveivel sem.

2. Súlyos sérüléseket szenvedhet

Ha egy férfi nem óvatos, nagyon komolyan megsérülhet egy nő az anális behatolás közben. Sok férfi érzi úgy, hogy most aztán megmutatja, azonban ha nem vigyáz, akár a kórházban is végződhet az este.

3. Pokolian fáj

Egy pasi egyszer azt mondta: És mi van akkor? Nekem is fáj, mert annyira szűk. Igaza van. Csakhogy, míg a férfi egy testrészét próbálja meg bepréselni abba a lyukba, addig a nők egy olyan helyre engedik be, ami csak a szemét ürítésére szolgál, ráadásul az nem igen szokott olyan vastag és hosszú lenni, mint egy férfi pénisze.

4. Ijesztő

Nem igazán tudja ilyenkor egy nő, hogy mit is csinál a férfi a háta mögött, és persze tele van a fejük azzal a sok rémtörténettel és a fájdalomról szóló sztorikkal, amiket innen-onnan hallott.

Mit szeret benne?

1. Ez egy új dolog

Új, éppen ezért izgalmas is. És hiszitek, vagy sem, egy nő ugyan olyan izgatott, mint egy férfi, amikor arról van szó, hogy felfedezheti az anális örömöket. Igen, félnek tőle egy kicsit, de ha figyelsz rá és óvatos vagy, két lyukat nyersz magadnak, amíg ő veled van.

2. Jó lehetőség egy kis fenék-masszírozásra

Semmi sem nyugtatja meg és lazítja el jobban a nőket, mintha a feneküket masszírozzák. De szentelj egy kis figyelmet a hátának és a derekának is. Ha nem hagyod ki ezeket a területeket, neked is könnyebb dolgot lesz!!!

3. A fájdalom izgató is lehet

Miért is engedi meg egy nő egy férfinak, ha tudja, hogy fájdalmas? Csak, mert tudni akarja, hogy milyen érzés.

Ha érdekel, hogy fogjak hozzá?

Az anális ingerlés teljesen mást eredményez, mint egyéb erogén zónák izgatása. Nagyon jó módszer az egyéb örömök fokozására. Kombináljátok a közösüléssel, és orgazmusod sokkal erőteljesebb lesz, de orális szex és maszturbálás közben is alkalmazhatják.

Ha most akarjátok kipróbálni, akkor érdemes először orális szex közben alkalmazni, aztán ha már a tudás birtokában vagytok, csak akkor vigyétek át a közösülésbe is.

Az első alkalom

A leghétköznapibb módja az anális szexnek, ha az előjáték során kezdtek hozzá, és készülj fel rá, hogy kellemes meglepetések fognak érni!

Legelőször talán még furcsa érzés lesz, és nem is kell rögtön a pasi farkát bedugni (bár a jó öreg síkosító orvosa lehet a problémának), elég, ha a pasid csak a kezeit használja. És bizony pont attól olyan izgató, hogy ez még mindig tabu témának számít a mindennapokban.

Az orgazmus-fokozó

Sokkal intenzívebbé válik az orgazmus, ha az ánuszodat ujjazzák szex közben. Próbáld ki, hogy egy vagy két ujjadat a párodba dugod. Légy gyöngéd, ez nagyon fontos, mivel itt nincs természetes síkosító anyag, mint a hüvelynél. Csináld addig, míg a partnered el nem élvez (úgy ki fog lőni, akár a rakéta). És talán ettől neki is megjön a kedve hozzá, hogy megujjazzon téged hátulról.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását