2024. április 19. - Emma

Foxy Lord: amatőrpornó Jimj Hendrixszel

Jimi Hendrix állítólagos főszereplésével készült amatőr pornófilmet hozott forgalomba DVD-n egy amerikai kiadó. A Los Angeles-i Vivid Entertainment szerint a 40 évvel ezelőtt készült film hitelességét azonban a legendás gitáros egykori élettársa erősen ké
2008. április 30. szerda 11:03 - Hírextra
A filmen a beharangozó szerint Jimi két nővel való aktus közben látható és ezáltal "új filmsztár született" az X-kategóriában. A kiadó azt is elárulta, hogy felvételt, amely négy évtizede készült 8 milliméteres kamerával egy szállodai szobában, egy rockereklyegyűjtőtől vásárolták meg a forgalmazási jogokkal együtt. "Olyan szexuális dokumentumról van szó, amely megmutatja az 1960-as évek rock and roll-világának gátlástalanságát"- írta Vivid, amely a hitelesítéshez több "szakértőt" is hívott: Pamela Des Barrest, a híres groupie-t, akinek ágyában szinte a kor valamennyi rocknagyágyúja megfordult, és Cynthia Plaster művésznő, aki arról híresült el, hogy gipszmintát vett számos rocksztár hímvesszőjéről, köztük Jimiéről is. Az ő kommentárjaik is láthatók a DVD-n. "Hendrixből ugyanolyan nagy pornósztár lehetett volna, mint amilyen nagy gitáros volt" - jelentette ki Steven Hirsch, a Vivid társelnöke.

Ugyanakkor Kathy Etschingham, Hendrix londoni élettársa, a The New York Times című amerikai napilapnak nyilatkozva erős kételyeinek adott hangot, hogy a filmen valóban az Electric Ladyland alkotója látható-e. "Ez nem ő. Arca túlságosan szélese, orrlyukai is túlságosan tágak és a haja túlságosan mélyen hullik a homlokába" - mondta a ma 60 éves Kathy, számos híres Hendrix-szerzemény múzsája, aki szerint Jimi soha nem engedte volna meg, hogy ilyen felvétel készüljön róla: annál ő sokkal félénkebb volt. Hamisítványnak tartja a filmet Charles R. Cross rocktörténész, Hendrix egyik legjobb életrajzírója is, aki elmondta, hogy legutóbbi könyvének dokumentálása során már találkozott a filmmel, de akkor sem tartotta valódinak. Bob Merlis, a muzsikus művészi örökségét ápoló Experience Hendrix szóvivője viszont közölte, hogy nem kívánják kommentálni a felvételt.

A 11 perces felvételt, amelyet a körítéssel együtt 45 percesre duzzasztottak, kedden tették fel az internetre, 39,95 dollárért tölthető le, majd jövő héten már az amerikai szakboltokban" is kapható lesz.

Jimi Hendrix egyike volt a 20. század azon sztárjainak, akiknek korai halála óriási üzletté vált. Családja évtizedeken át harcolt nemcsak a "kalózfelvételek" terjesztőivel, hanem azokkal is, akik Jimi hangfelvétel-töredékei alá olyan muzsikusok játékát keverték, akikkel a gitárzseni soha életében nem is találkozott. A Hendrix körüli legendák közé tartozott a zenész rendkívüli szexuális vonzereje és étvágya, amelyről eddig csupán szóbeli tanúvallomások láttak napvilágot. Éppen ezért a Vivid filmje az ilyen szenzációra éhes közönség körében nagy érdeklődésre tarthat számot még akkor is, ha közönséges hamisítvány.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását