2024. április 20. - Tivadar

Erős Antónia sztárokat toboroz

Erős Antónia betegsége miatt saját vércukrát napi hat-nyolc alkalommal méri, ezúttal viszont Szellő Istvánét és a Barátok közt szereplőiét ellenőrizte. Elindult ugyanis a „Ki a legegészségesebb sztár Magyarországon” verseny.
2008. április 30. szerda 11:00 - Hírextra
- Már egymás között versengtek azon a sztárok, hogy kinek jobbak az értékei, összehasonlították, kioktatták egymást, hogy hogy kell egészségesen élni, mennyivel kéne többet edzeni.

Németh Kristóf egyik eredményében – szégyenére - alulmaradt sorozatbéli édesapjával, Vili bácsival szemben. Pedig Kristóf nagyon igyekszik, hogy megőrizze egészségét, főként amióta megszületett kisfia, Lőrinc.

- A kisfiunk most lesz fél éves néhány nap múlva, ez óriási felelősség, a feleségem pedig ugye orvostanhallgató, úgyhogy én nagyon jó kezekben vagyok, és odafigyelnek rám. Ráadásul nagyjából húsz éve vegetáriánus vagyok.

A Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Pétert is csemetéi vették rá a sportra. Úszni jár velük, és lovagolni. Bár nekünk elárulta, hogy néha még a „lóból is megárt a sok”.

- Engem főiskolás koromban ledobott sajnos a ló, és nem ültem vissza, ezért maradt egy ilyen fóbiám, de amikor a fiaimmal megyek, akkor elég kellemetlen, hogy apuka nem ül föl. Tehát fölülök, és megpróbálok úgy tenni, hogy jó…

A Barátok közt Tildája viszont élvezi az édes életet. Míg a sorozatban cukorbeteget alakít, addig a valóságban gyakran elcsábul.

- Én nagyon-nagyon szeretem az édességet, úgyhogy általában nem szoktam visszafogni magam, hogyha édességről van szó. De volt már olyan, hogy az életben is cukorbetegnek hittek a figura miatt.

Még az is előfordult, hogy Erikát kollégái hitték cukorbetegnek, és édesítőszert vittek neki a kávéhoz.

Kiss Ramóna squash-sal és futással őrzi alakját és egészségét. Valószínűleg emiatt sem látszik rajta, hogy imádja a húsételeket. De egészsége érdekében ma már sokszor zöldséget eszik helyettük.

- Igazából amitől féltem egy kicsit, az a koleszterinszintem. Mert körülbelül egy évvel ezelőtt azt mondták, hogy a testsúlyomhoz képest magas a koleszterinem, de az is tökéletes lett most.

A Híradó sztárja, Szellő István pedig a dohányzásról szokott le nemrég, orvosi segítséggel. Gyerekei kérésére januárban tette le a cigit, de alkatának és a sportnak köszönhetően nem hízott egy dekát sem. Ráadásul férfi létére előnyben részesíti a főzelékeket a nehéz magyaros ételekkel szemben.

- A szén-monoxid-kibocsátásom le is csökkent, tehát sokkal jobb, mintha még mindig dohányoznék, de több sporttal nyilván jobb eredményei lennének az embernek. Tizenhat évig első osztályú vívó voltam, tehát ahhoz viszonyítva nyilván rosszabb. De ahhoz képest, hogy lassan hetven éves vagyok, teljesen jó…

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki a legegészségesebb híresség Magyarországon, de azt már igen, hogy korához képest Szellő István tartja magát a legjobban. Megnyugtatásul közöljük, hogy a híradós mintegy harminc év múlva lesz hetven.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását