2024. április 26. - Ervin

"Van fény a kövekben.." Üzenet Liptai Claudiának

Őszinte fájdalommal emlékezünk az értelmetlen halállal közülünk eltávozó Daróczi Dávidra-írja szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében Kozák János.
2010. április 8. csütörtök 16:43 - HírExtra
"Talán soha nem fogjuk megtudni miért ment el, de rövid élete küldetés volt. Bizonyítani önmagának és másoknak is. Kevés ember juthat el oda, ahol ő megfordult. Nem csak a cigányság soraiból, de a többségi társadalomból egyaránt.

Nagy utat tett meg, neki többszörösen kellett bizonyítania, hogy milyen értékek lakoznak benne. Keményen tanult, dolgozott, küzdött. Az életét tette fel arra, hogy bebizonyítsa a cigányság soriból is kikerülhetnek vezető személyiségek. Soha nem tagadta meg cigányságát, büszke volt származására.

Magánéletében is szeretettel, tisztelettel vette körül azokat, akik fontosak voltak számára. Mint közszereplő, a legbensőbb titkai is nyilvánosságra kerültek. Kapcsolata Liptai Claudiával üzenettel bír. Szép példa arra, hogy két ember között nem a származás, hanem a szeretet, a megbecsülés, egymás tisztelete a fontos. Megrázó volt látni Liptai Claudia őszinte fájdalmát, mely mindenkit elgondolkodtat, mekkora erő kell a tragédia feldolgozásához. Együttérzéssel látjuk küzdelmét. Őszinte, tiszta érzések törtek fel benne amikor nyilatkozott kedvese elvesztéséről.

Liptai Claudia is nehéz terhet kapott a sorstól. Kislánya felnevelése mellett szerelme küldetést hagyott számára. Bizonyítania kell, hogy a szeretet hídja minden felett átível, az igazi megbecsülés, a tisztelet, a szeretet nem ismeri a származásból fakadó előítéletet. Ebben a csatában partnerei vagyunk Claudiának, segítő kezünket nyújtjuk felé, erőt adunk a kitartásához, küzdelméhez. Kérjük Claudiát merítsen erőt abból a szeretetből, amelyet a magyarországi cigányságtól kap. Sokaknak szüksége van rá, ne engedje, hogy a kétségbeesés eluralkodjon felette. Küldetéséhez erő kell!

Daróczi Dávid távozása fájdalmas, mi is gyászoljuk. Őszinte együttérzésünkkel fejet hajtunk rövid élete előtt.

Kérjük a gátlástalan, embertelen gyalázkodókat fogják vissza magukat, tartsák tiszteletben a szerető hozzátartozók gyászát."
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását