2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Nem működik a XI. kerület

A Magyar Demokrata Fórum Budapest XI. Kerületi Szervezete elnöksége gyors és határozott cselekvésre szólítja fel Molnár Gyula polgármestert, és a képviselőtestületben működő pártokat, a kerületi önkormányzat működőképességének helyreállítása érdekében.
2008. április 29. kedd 15:54 - Hírextra

A XI. kerületi önkormányzat 2008. április 17-i képviselőtestületi ülésén Hajdú László SZDSZ-es képviselő bejelentette kilépését pártjából, és független képviselőként folytatja munkáját. Ezt a helyzetet az ellenzék arra használta fel, hogy határozatképtelenné tegye a testületi ülést, bizonytalan időre döntésképtelenné tegye az Önkormányzatot - kockáztatva a kerület valamennyi intézményének fenntartását, a segélyek, a szociális juttatások rászorulókhoz történő eljutását, a kerületi fejlesztések és felújítások végrehajtását.

A Magyar Demokrata Fórum elfogadhatatlannak tartja, hogy a két nagy párt hatalmi harcának Újbuda lakossága lássa kárát.

Ezért felszólítja az önkormányzatban képviselettel rendelkező politikai erőket, tegyenek meg mindent a képviselőtestület és az önkormányzat működőképességének megteremtése érdekében. Az MDF nyitott a kerületi pártokkal folytatott egyeztető tárgyalásokra, hogy a kerület élhetőbbé váljon és az ehhez szükséges döntések megszülethessenek.

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását