2024. április 29. - Péter

Cher Mrs. Cruise akart lenni

Hollywoodban nem a jelenlegi ifjú titánok találták ki a "feküdjünk le minél több hírességgel" mozgalmat. A régi szép időkben is gyors ütemben cserélődtek a sztárok ágyasai. A popipar dívája, Cher is meghódított jó pár úriembert, többek közt Tom Cruise-t i
2008. április 29. kedd 14:54 - Hírextra
A gigasztárok huszonöt éve ismerkedtek meg, és az énekesnő azonnal belehabarodott az akkor még szinte ismeretlen színészbe. Ám a románc halálra volt ítélve, mert mindketten rengeteget dolgoztak.

Pedig Cher már a közös jövőt tervezgette Tommal, a tizenhat év korkülönbség ellenére is hozzáment volna bármikor. Az örök fiatal hölgy emlékei szerint Cruise annyira félénk volt, hogy alig mert bárkihez is hozzászólni. Még az étteremben is az énekesnőnek kellett rendelnie, mivel Tomból egy szó se bújt elő a pincérnők láttán. Szerinte ez azért volt, mert ifjú szerelmét az iskolában mindig kiközösítették és senki sem beszélt vele.

A kapcsolatot azonban megmérgezte, hogy Mr. Cruise inkább a karriert választotta, és Chicagóba költözött, hogy Martin Scorsesevel leforgassa A pénz színét. Cher pedig nem állt az útjába, hisz ő már akkor sikerei csúcsán volt, és nem szerette volna ettől megfosztani Tomot. Az egykor félénk fiúnak nagyon bejött az amerikai álom, hisz az egyik legjobban fizetett színésszé vált, valamint az sem elhanyagolható, hogy egy egész egyház figyeli minden szavát Xenu nagyköveteként.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását