2024. május 6. - Ivett, Frida

Az öt érzéki pont

Nem vitás, hogy a nők érzéki lények. Az érintés, ízlelés, látás, hallás, szaglás igényét kielégíteni viszont nagy falat! Sajnos nem történik magától, pedig ettől leszel versenyképes. Ha érzékeit lefegyverezed, ellazul, és bízni kezd.
2008. április 29. kedd 07:09 - Hírextra
A bizalmat tudatosan kell felépíteni, ami majd meghozza a romantikát, ami pedig… elvezet a célodhoz. Látod az összefüggést? A lényeg: hatni kell az érzékeire! Van ennek néhány igen hatásos módja, ami minden Hódítónak ismernie, és követnie kell!

Az érintés

Leginkább ez az az érzék, ami a nőknek a kényelemet jelenti. Szóval erről kell a legtöbb titkot kiderítened, hogy fejleszteni tudd. Vegyünk egy példát: ha sétáltok valahol (park, utca, bár), karold át gyengéden a vállát, vagy fogd meg a kezét. Ezzel megvan a közeledés első millimétere, máris intim a hangulat. Jól fog esni neki, és feloldódik. Kerüld a végezetes hibát: Sose karold át a nyakát! Ez tilos!

A szaglás

Megfigyelted már, hogy az illatok milyen hatással vannak rád? Egy finom, jól ismert aroma, és máris ellazulsz, oldódsz. Ugyanígy megvannak azok a dolgok, amik felidegesítenek, lehangolnak. Nemhiába fedezték fel a parfümöket, és nem véletlenül népszerűek azok, amilyek közvetlenül a szexuális vágyakat gerjesztik. Így saját illatod (reméljük) ugyanígy érzéseket vált ki a nőkből. Egy alkoholos tonikkal való tisztítás semlegessé teszi a bőröd, erre pedig jöhet a parfüm. Olyat válassz, ami illik a személyiségedhez! Nehogy téves információkat árassz a levegőbe! Az illatok azonban más szerepet is játszanak. Olyan környezetbe, helyre, akár étterembe vidd el a nőt, ahol kellemes és igényes illatok fogadják.

Az ízlelés

A férfiak szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Valahogy így van ez a nőknél is. Tetszik nekik, ha a pasi otthonosan mozog a konyhában. Ezért aztán hatásos lehet, ha valami mennyei menüvel leped meg! Persze mehettek egy kedves étterembe is, de örülni fog egy könnyű vacsinak is, a hálóban felszolgálva. A fontos, hogy tényleg minőségi és finom legyen. Mert ezzel leveheted a lábáról!

A látás

Nemcsak az étel íze, hanem a látványa is befolyásolja, hogyan viselkedik veled! Próbálj meg kreatív lenni a főzésben! Az étteremben csak a gyönyörű panoráma kiválasztása lehet a feladatod! Egy jól megválasztott asztal megalapozza az estét, és még beszédtémát is kínál!

Na, és persze egy dologról nem szabad elfeledkezni! Magadról! Rád fogja emelni tekintetét. Egész este. Jól akarsz kinézni, nem? Akkor higiénia, elegáns ruha, és indulhatsz is!

A hallás

A nők odavannak a zenész pasikért. Igaz, hogy ők általában jól is néznek ki, de nem mindig ez a titkuk. A zene igencsak hat az érzékekre! A stílusából könnyen kitalálhatod, hogy milyen az ízlése. Ha a vadabbat szereti, azzal kényeztesd, de ha romantikus, akkor nyomás egy hangversenyre! És mi az, ami még ennél is jobb?! Ha szorult beléd némi muzikalitás, ne rejtegesd! Semmi sem szívhez szólóbb, mint egy mély hangon, csendesen éneklő Hódító.

Ezeket a tanácsokat persze egyénre kell szabni, hiszen minden nőt más izgat. Ismerkedj vele, és találd ki, mi indítja be őt! És ne feledd, csak az érzékek összhangja veszi le a lábáról! Kövesd a tippeket, és hass mind az öt érzékszervére!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását