2024. május 3. - Tímea, Irma

Mégsem hívják meg Izraelbe Mosleyt

Egy nappal az invitálás után Izrael visszavonta meghívását, amelyet Max Mosleynak, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szexbotrányba keveredett elnökének tett.
2008. április 26. szombat 18:41 - Hírextra
A 68 éves brit sportvezető a Jordán-ralin találkozott Galeb Magadla izraeli sportminiszterrel, aki - állítólag azért, mert semmit nem tudott a kínos ügyről - országa nevében meghívta őt. Egy nappal ezután azonban - vélhetően az otthonról kapott tájékoztatás nyomán - már visszakozott.

A FIA közleményben reagált az esetre, amelyben hangsúlyozza: érhető, hogy a kialakult helyzetben ilyen jellegű döntés született.

Mosleynak a jordániai volt az első hivatalos látogatása azt követően, hogy hálószobatitkairól március 30-án fotókat és videofelvételeket közöltek. Ezeken a FIA elnöke öt, náci kosztümbe öltözött prostituálttal látható egy szadomazo szexjátékban. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy Mosley édesapja az 1931-ben létrejött, majd betiltott fasiszta feketeinges mozgalom alapítója volt. Mosley beperelte a felvételeket nyilvánosságra hozó The News of the World című lapot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását