2024. április 18. - Andrea, Ilma

Koko összeugrasztotta a sztárokat!

Olimpiai bajnok boxolónk úgy döntött, híres embereket küld a kötelek közé. A cél pedig nem az, hogy jól megverjék egymást, hanem az, hogy segítsenek a Drogmentes Gyermekekért mozgalomnak. A rendezvény ugyanis az egészséges életmódra próbálja meg felhívni
2008. április 25. péntek 10:05 - Hírextra
Olyan szintre nőtte magát a rendezvény, hogy arra gondoltunk, ne csak a gyerekek bunyózzanak, hanem rendezzünk egy újfajta sztárboxot. Azért mondom, hogy újfajta, mert az RTL Klubon látott produkcióhoz képest itt nem komoly meccsek lesznek, reményeim szerint nem verik egymást össze a versenyzők, hanem barátkozva megmutatjuk, hogy mitől is szép ez a sportág. És megmutatjuk azoknak a sztároknak, akik egyébként szeretik ezt a sportot, hogy milyen, ha valaki komoly szinten űzi – mondta Koko a Reflektornak.

Május 17-én többen is ringbe szállnak: sztárjaink egy majdani, jelenlegi vagy éppen múltbeli boxolóval fognak kesztyűzni. Kamarás Ivánnak nem idegen ez a sport: több, mint 10 éve küzdősportol – most éppen kempózik. A színész azzal a Szellő Imrével játszik majd háromszor két menetet, aki a pekingi olimpián is indul.

Szabó Győző szintén meccselni fog, bár a színész maga sem érti, hogy is került a boxolók közé.

- Pacifista vagyok, tehát nem nagyon szeretek bántani senkit, és ezért nem is nagyon ment a ringben bokszolás. Az utolsó pillanatban mindig van egy fék, ami megfogja a karomat, ezért aztán inkább csak a kesztyűzgetést részesítettem előnyben.

Csányi Sándor számára egyáltalán nem ismeretlenek a küzdősportok, hiszen gyerekkorában sokat járt cselgáncsra. A színész szerint ez nagyon jót tett neki, mivel korábban többször is meggyűlt a baja többi gyerekkel.

- Volt egy időszak általános iskolában, amikor sokat bunyóztam, meg problémás gyerek voltam, de aztán az úgy elmúlt. Akkor beírattak cselgáncsozni, meg tornásztam és akkor elmentek a fölös energiák.

Koko szerint az egyik legérdekesebb meccset Ganxsta Zolee és Bunyós Pityu vívja majd. A két fél már többször is bokszolt egymással, hiszen a rappert Pityu készítette fel még a Sztárbox idején.

- Tökéletesen ismerik egymást, kesztyűztek is egymás ellen. Nagyon érdekes lesz majd, hogy a Szikora Pisti egy pillanatra se felejtse el, hogy kivel bokszol, és meg tudja állni háromszor két percen keresztül, vigyázzon arra a Ganxstára, akiben biztos vagyok, hogy van annyi csibészség, hogy megpróbálja majd keményen eltalálni – vélte Koko.

- A fölkészítés során azt mondta, hogy na, akkor próbálj megütni. Két percen, na jó, egy percen keresztül kergettem, és semmi. Viszont ő a pontozókesztyűvel húszszor pofon vágott. Az nagyon kellemetlen. Úgyhogy ellene fogok bokszolni, ez vicces lesz – árulta el Zolee.

Reméljük, Zolee így gondolja majd a meccs után is, és Pityu nem húzza el nagyon a nótáját. A rendezvényen a kötelek közé lép még Pesuth Rita, Bochkor Gábor, Besenyei Péter és Kótai Misi is. Koko pedig reméli, hogy ezek után ha a fiatalok valamilyen szenvedély után néznek, akkor az nem a kábítószer, hanem inkább a box lesz.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását