2024. május 3. - Tímea, Irma

Fidesz: Szociális katasztrófa fenyeget

A Fidesz szerint szociális katasztrófával fenyeget a lakossági gázárak újabb emelése - mondta Fónagy János, az ellenzéki párt szakpolitikusa pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.
2008. április 25. péntek 11:13 - Hírextra

A parlamenti képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy a GKI Gazdaságkutató Zrt. tanulmánya szerint idén a lakossági gázárak 25-30 százalékkal emelkednek, míg az ipari gázár 20 százalékkal növekszik, ami ugyancsak megjelenik fogyasztási termékekben.

Fónagy János hangsúlyozta: a magyar lakosság nem tud több terhet elviselni, az újabb gázáremelés költségeit már nem csak a szegények, hanem az átlagos jövedelmű családok is képtelenek lesznek kifizetni, így a gázáremelés szociális katasztrófát fog előidézni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ügyvéd
2008. április 25. 21:27
......."A Fidesz szerint szociális katasztrófával fenyeget a lakossági gázárak újabb emelése - mondta Fónagy János, az ellenzéki párt szakpolitikusa pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Fónagy János hangsúlyozta: a magyar lakosság nem tud több terhet elviselni, az újabb gázáremelés költségeit már nem csak a szegények, hanem az átlagos jövedelmű családok is képtelenek lesznek kifizetni, így a gázáremelés szociális katasztrófát fog előidézni"......
------------------------------------------------------------

Fónagy úrnak üzenem: ezt inkább az oroszokkal és Putyinnal (pardon: most már Medvegyevvel) kellene
megbeszélnie. Hátha hatna rájuk.


Szifo
2008. április 25. 20:54
Istenem, mennyivel jobban éltünk a Fidesz-kormány nagyszerű kormányzása idején.
A szegénység elkerülése érdekében állandóan emelték a családi pótlékot, a nyugdíjakat, alig volt infláció, magasra emelkedett a GDP, alig költöttek a Fideszes fiúk önmagukra, Orbán szeretetet hírdetett éjjel-nappal, s leereszkedve a nép közé azt tudakolta, hogy vajon milyen kormánydöntést szeretnének. És szerény volt, végtelenül szerény...
Ozmium
2008. április 25. 13:05
Jó, akkor most húzzuk kétszer alá képviselő úr, hogy a GKI szakértett, Ön meg pénteken belemondta a tulipános ládába.
Igen képviselő úr, ott tartunk, hogy az orvosok egymást fogják műteni, a pedagógusok heti 22 órában, aluljárókban fognak koldulni, a vasutasok hajtányokkal járják majd az országot, a BKV-sok, addig adják a vért még, el nem vérzenek.
Képviselő úr, nem az Ön szakértői területe, a Fidesz által prognosztizált pestis járvány kihirdetése.
Azt elismerem, hogy az éhezés, kilátástalanság a nyomor tekintetében jóval többet tapasztalhatott Ózdon és környékén, ahol ha kell még a főkönyvelő székét is, eltüzelték, hogy melegedhessenek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását