2024. június 2. - Kármen, Anita

A Fidesz szerint Gyurcsány magyarázza a bizonyítványát

A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc hatalma megtartása érdekében elkeseredett kísérletet tett arra, hogy megmagyarázza kormánya és az MSZP bizonyítványát a szocialisták tapolcai válságtanácskozásán. A legnagyobb ellenzéki párt szerint azonban az emberek már
2007. szeptember 8. szombat 18:20 - Hírextra
Naponta újabb adóemelési terv kerül nyilvánosságra, és miközben egyre mélyül a válság az országban, a koalíciós pártok csak azon huzakodnak, hogy ki tegye rá a kezét az egészségkasszára - olvasható a Fidesz szombati közleményében.

A legnagyobb ellenzéki párt szerint a magyar emberek semmi jót sem várhatnak a kormánytól. Tovább lassul a gazdasági növekedés, az élelmiszerek ára a kormány mulasztása miatt jelentősen emelkedik, januártól drasztikus villanyár-emelés és nyugdíj-csökkenés várható. A koalíciós pártok eközben barátoknak, korábbi üzlettársaknak juttatnak zsíros állami megrendeléseket, felesleges kifizetéseket. Ráadásul az emberek érdekeinek megvédése helyett a bűnözők oldalára áll a kabinet: gyerekgyilkosokat és sorozatgyilkosokat engednének ki a börtönből. Hazudozással, alkalmatlan, ostoba intézkedésekkel nem lehet erős Magyarországot építeni - írja közleményében a Fidesz.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását