2024. április 24. - György

Kidman kikerekedett

Talán a legtöbben Nicole Kidmannek drukkoltak a nemrégiben teherbe esett sztárhölgyek közül, hogy végre igazi anyává váljon. Ám nagy aggodalomra adott okot, hogy Nicole has tájékon nem igazán akart gyarapodni, pedig már méretes pocakkal kellett volna járk
2008. április 24. csütörtök 22:38 - Hírextra
A héten azonban mindenki megnyugodott, amikor a színésznő úgy jelent meg az UNIFEM gyűlésén, mint aki egy hordót tol maga előtt. A jelek szerint a gyereknek sikerült egy hét alatt behoznia az eddigi lemaradását.

Az ausztrálok kedvenc színésznője a szervezet jószolgálati nagyköveteként mondott beszédet. A nők elnyomása ellen harcoló csoportosulás azért Nicolet kérte fel erre a szerepkörre, mert Tom Cruise-túl való válása után mindenki rajta köszörülte a nyelvét. Ám ő mégis talpra állt és most sikeresebb, mint valaha. Kidman mondandója főleg a kiskorú lányok elleni erőszakra hívta fel a figyelmet, mivel háromszoros anyukaként ez dühíti fel leginkább.

Kidman július közepére várja első saját gyerekét. Már van két örökbefogadott csemetéje Tom Cruise-zal, és második férje, Keith Urban tizenöt éves lányának is a hivatalos gyámja lett. Ám természetes úton ez idáig soha sem sikerült anyává válnia. Pedig Xenu földi nagykövete mellett próbálkozott Lenny Kravitz és egy magyar származású milliárdos is a teherbe ejtésével. De szerencsére ráakadt a country zenészre, aki alig két év alatt valóra váltotta legnagyobb álmát.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását