2024. április 25. - Márk

Görbicz Anita újra edzésben!

A másfél hete súlyos sérülést szenvedett Görbicz Anita a vártnál jóval korábban, már csütörtökön részt vett csapata, a Győri Audi-ETO KC női kézilabdacsapatának edzésén. "Nagyon jólesett a mozgás, igaz, utána három métert nem tudtam egyhuzamban futni.
2008. április 24. csütörtök 14:45 - Hírextra
Nem szeretném elkapkodni a visszatérést, de nagyon örülnék, ha játszhatnék vasárnap a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján" - mondta a tréning után a 2005-ben a világ legjobbjának is megválasztott válogatott irányító. - "Bevallom, szörnyű volt tévén keresztül nézni a Zvenyigorod elleni első meccset. Persze a csapat játékát élveztem, mert nagyszerűek voltak a lányok, de az igazi az lesz, ha én is pályára léphetek. Nem emlékszem, hogy valaha is kihagytam volna ilyen téttel bíró meccset."
Görbicz a Magyar Kupa döntőjében szenvedett teljes, illetve részleges boka-szalagszakadást és tíz nappal ezelőtt fekvőgipszet kapott. Az orvosok akkor három-öt hetet jósoltak a felépülésére. Ő ennek ellenére a - rehabilitációs kezelések mellett - próbaképpen már beszállt csapata edzésébe.
A győriek vasárnap 16:15 órakor játszanak a Bajnokok Ligája elődöntőjében az orosz Zvezda Zvenyigoroddal. Az első mérkőzésen, idegenben 25-23-ra győzött a magyar csapat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását